Szilágyi Nikolett

Mohácsi lány vagyok és a Pécsi Bölcsészettudományi Egyetemen végeztem Történészként. Egyetemista voltam, amikor Szegedre utaztunk a barátnőmmel és nagyon beleszerettem a városba. Eldöntöttem, hogy az egyetemi éveim után ide fogok költözni; így is történt. 

Első munkahelyem egy magánklinika volt a városban, ahol recepciósként illetve műtétszervezőként dolgoztam. Ezen a klinikán ismertem meg Dr Sipka Róbert főorvost, aki a szegedi Veinstream Klinika igazgatója. 

 Jó együtt működésünknek köszönhetően kerültem át a Klinikájára hogy a csapatát erősítsem. 

Szeretek emberekkel foglalkozni, örömmel oldom meg a páciensek problémáit, vagy válaszolom meg a felmerülő kérdéseiket. Ebben a munkakörben rengeteg információ áramlik rajtunk keresztül, és mindegyik bizalmasan kezelendő, ez a munkánk egyik alappillére. Mivel a recepciós több terület tevékenységét is átfogja, arról is gondoskodnia kell, hogy minden munkafolyamat zökkenőmentes legyen. 

Recepciósként fontos a folyamatos  fejlődés mind a munkában, mind a személyiségben . Mindezek mellett jó érzés nap mint nap a páciensek életének részévé válni. 

Szabadidőmben sok időt töltök kiskutyámmal, szeretek szabadtéri programokat szervezni, kirándulni, könyvet olvasni, utazni. 

Szilágyi Nikolett