Szabó-Tönki Rita

Szabó Tönki Rita vagyok a VeinStream Klinika műtősnője és szakasszisztense.

2004-ben végeztem a szegedi Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző iskolában Műtős szakasszisztens szakon, előtte pedig ápolónői végzettségre tettem szert. A képzés elvégzése után a szegedi sebészeti Klinikára kerültem, mint műtősnő. Az itt töltött évek után, hogy bővítsem szakmai tudásomat és nyelvtudásomat, Franciaországba költöztem ahol ápolónőként helyezkedtem el. Az itt töltött 5 év alatt betekintést nyertem, a külföldi betegellátás folyamatába.

2011-ben hazaköltöztem és családot alapítottam. Három gyermek büszke édesanyja lettem, de hiányzott a szakma. Ekkor, keresett meg egy Kolléganőm a szegedi Klinikáról és beajánlott Dr. Sipka Róberthez, akivel már korábban is együtt dolgoztam. Így csatlakoztam a Veinstream Klinika csapatához, aminek a mai napig is oszlopos tagja vagyok.

Szabadidőmben próbálok minél több időt a családommal tölteni, emellett esténként szeretek kikapcsolódni egy jó könyvvel. Nagy kávé rajongó vagyok illetve szeretek a családommal kirándulni, ez az ami ki tud kapcsolni egy hosszú, mozgalmas hét után.

Egy éve elkezdtem a gyógymasszőr képzést is hogy bővítsem tudásom, valamint férjemmel közös projektbe, házfelújításba kezdtünk.

Szabó-Tönki Rita